AUTOJOB.cz - místo srdce motor

Specializovaný portál pro automobilový průmysl

Top firma
Auto Fit, spol. s r.o.
BusPoint
Iveco Czech Republic, a.s.


Posílení dealerské sítě Nissan v Praze

Nissan Stodůlky je novým dealerem značky Nissan. Svou činnost zahájil koncem prosince 2009 a posílil tak prodejní a servisní síť v oblasti levého břehu Vltavy tedy především v západní části Prahy.

Nově otevřený, moderní autosalon se nachází na Jeremiášově ulici v Praze 5 – Stodůlkách. Na ploše 250 m2 se mohou zákazníci seznámit s kompletní nabídkou osobních vozů Nissan i s bohatou nabídkou příslušenství. Součástí dealerství je servisní zázemí včetně prodeje náhradních dílů. Servis provádí veškeré mechanické, diagnostické, klempířské a lakýrnické práce, samozřejmostí je pomoc při vyřízení pojistné události. Zákazníkům se bude věnovat profesionální tým s prověřenými zkušenostmi z prodeje a servisu vozů Nissan.

V prosinci 2009 uzavřeli Nissan Sales Central & Eastern Europe a společnost Auto Hase s.r.o. smlouvu o zastoupení pro prodej a servis osobních vozidel. Počet autorizovaných dealerů Nissan v České republice se tím rozrostl na dvanáct. „Auto Hase je společnost, dlouhodobě etablovaná na českém trhu, s bohatými zkušenostmi z oblasti prodeje a servisu osobních vozidel. Věříme, že přispěje k posílení pozice značky Nissan v Praze, která pro nás má z hlediska prodejních objemů klíčový význam,“ uvedl Pierre Boutin, generální ředitel Nissan Sales Central & Eastern Europe.

Adresa: Jeremiášova 2599/1a 155 00 Praha 13 – Stodůlky

Kontakty:

  • 222 356 410 recepce
  • 222 356 420 prodej nových vozů
  • 222 356 430 servis a objednávky do servisu
  • 222 356 437 sklad náhradních dílů
  • 222 356 419 centrální fax

E-mail: stodulky@nissan-praha.cz www.nissansto­dulky.cz

Autor: převzato AUTOJOB

Obrázek k článku



Hlavní navigace:

Uživatel: nepřihlášen -> Přihlásit
Registrovat

Zvolte prosím typ účtu pro registraci:




Interaction s.r.o.
Iveco Czech Republic, a.s.
KIA MOTORS CZECH s.r.o.
Auto Fit, spol. s r.o.
Mitsubishi Motors Česká republika